Assemblage Technicus (NL)

Mededeling:

Delft Circuits heeft Au Bord Du Chemin gevraagd de werving en 1e selectie voor deze vacature te verzorgen.
Je CV en korte motivatie kan je richten aan Linda Hennig via linda@aubordduchemin.com. Ook voor vragen kan je bij haar terecht, telefonisch bereikbaar op 06-28474036.

De organisatie

Delft Circuits is een jonge high tech onderneming die in 2016 is begonnen met de ontwikkeling van hoog efficiënte geleiders (kabels) van signalen voor kwantumprocessors. Kwantum technologieën die in de koudst mogelijke omgevingen worden ontwikkeld, vereisen grondig begrip van de onderliggende elektrotechniek en thermodynamica in combinatie met een optimale beheersing van het productieproces en de materialen. Delft Circuits is hierin gespecialiseerd en heeft hiervoor twee decennia onderzoekservaring als basis.

Delft Circuits heeft drie basisvarianten van geleiders ontwikkeld die voor uiteenlopende toepassingen in koude (onderzoeks)omgevingen op maat kunnen worden gemaakt. Zowel in binnen als buitenland is vraag naar de producten.

Het multidisciplinaire team bestaat momenteel uit 14 medewerkers: directie, office manager, R&D medewerkers en een productieleider. Enerzijds ligt de focus op de verdere ontwikkeling en optimalisatie van het product. Anderzijds is het belangrijk om de productiecapaciteit uit te breiden en het productieproces verder te ontwikkelen. In dat kader wil Delft Circuits het team o.a. uitbreiden met een Assemblage technicus. Het uiteindelijke doel is om een productieteam op te zetten, waar jij als een van de eersten onderdeel van zal uitmaken.

De functie

Als Assemblage technicus werk je in de eigen labruimte van Delft Circuits aan de productie van de geleiders.

Het productieproces bestaat o.a. uit lithografie, solderen, inkapselen, testen en verifiëren. Voor dit proces wordt gebruikt gemaakt van een aantal speciaal ontwikkelde machines; daarnaast is in een deel van het proces bijna ambachtelijk handwerk. Het hele proces is precisiewerk. Oog voor detail en kwaliteit is dan ook erg belangrijk om tot een goed eindresultaat, een goed werkende kabel, te komen.

Je doorloopt stap voor stap het proces en leert alle fasen van het proces. Omdat het product veelal maatwerk is, afhankelijk van de betreffende vraag van de klant, is het belangrijk dat jij meedenkt en praktisch toepasbare oplossingen aandraagt waar jij denkt dat dit nodig is.

Voorop staat dat de wekelijkse productiedoelen worden behaald. Deze doelen komen voort uit concrete orders.

Dit vragen wij van jou

  • Affiniteit met een jonge high tech omgeving en met het type product
  • Ervaring in productiewerk is een pré
  • Een mix van fijnmechanisch kunnen werken met je handen en het kunnen bedienen van machines
  • Nauwkeurigheid en zelfstandigheid
  • Kwaliteits- en resultaatgerichtheid
  • Samenwerkingsgerichte en flexibele instelling die hoort bij een omgeving die continu in ontwikkeling is
  • Technische opleiding op mbo of hbo niveau
  • Beheersing van het Engels is gewenst.

Dit bieden wij jou

Delft Circuits is een bedrijf waarin het team in goede samenwerking state of the art kwantum technologieën ontwikkelt. Het team maakt Delft Circuits; waarden als vrijheid, creativiteit, samenwerken en plezier in het werk staan centraal.

Delft Circuits biedt jou een inspirerende, toegewijde omgeving. De week begint en eindigt met een teamoverleg waarin ieders inbreng wordt verwacht. De lijnen zijn kort.

In deze omgeving bieden we je een jaarcontract met een goed salaris, dat afhankelijk is van de ervaring die je meebrengt.

Delft Circuits is gehuisvest op de campus van de TU Delft en heeft een eigen labruimte van 150 m2.

Close Menu

Download Cri/oFlex® 2 Datasheet